KAHRAMANMARAŞ / ONİKİŞUBAT - Zeki Karakız Ortaokulu

Geçici bina değişikliği

Okulumuzda Aile okulu eğitimleri başlamıştır

Nis

Okul müdürümüz ve Sosyal Bilgiler öğretmenimizin rehberliğinde öğrencilerimizin dahil olduğu "Sanal Alemde Oyuna Gelme" adlı e-Twinning projesi kapsamında öğrencilerimiz "Bir Bağımlılık Hikayesi" adlı çalışmayı Web2.0 aracı olan Storyjumper uygulaması ile tamamladılar.

Ara

Okulumuzunda dahil olduğu Endülüs Okuma Projesinin 15 Temmuz Şehitler İHO 'da organize edilen kahvaltı programına Müdür Yardımcımız Meryem Boz,Türkçe Öğretmenimiz Aysel Aytemiz

ve Endülüs Okuma Projesi, kitap özeti dinleme ekibinden en çok kitap okuyan öğrencilerimiz ile katıldık.Etkinlikte emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Ara

Okulumuzda öğrenci ve öğretmenlerimize yönelik Karayolu Trafik Güvenliği Eğitimi gerçekleşmiştir. Yaya ve sürücü eğitimleri yapılmıştır. Bu bilgilendirici eğitim için emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Ara

Onikişubat Kaymakamlığımızın desteği ile yürütülen Endülüs Okuma Projesi kapsamında okulumuza gönderilen , kitaplarımızı aldık. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz. Kitaplarımızı, projede görevli öğrencilerimiz heyecanla kütüphanemize yerleştirdi.

Kas

24 Kasım Öğretmenler Günü sebebiyle okulumuzda kahvaltı programı gerçekleşti. Kahvaltıdan önce öğretmenlerimizin öğretmenler gününü idaremiz çiçeklerle kutladı. Ayrıca öğrencilerimiz "24 Kasım Öğretmenler Günü" kutlama programını okulumuzda gerçekleştirdi. Bu etkinlik ve programlarda emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.

Kas

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü sonsuz şükran duygularımızla Saygı,Sevgi ve Özlem ile anıyoruz...

Ekm

Okulumuzda Cumhuriyetimizin kuruluşunun 98.yıldönümü büyük bir coşku ile kutlandı. Programı hazırlayan öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz. Öğrencilerimiz halkın yönetimi olan cumhuriyete çalışarak sahip çıkma anlayışı kazandılar. Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını saygı ve rahmetle anıyoruz.

Ekm

Okulumuzda gerçekleşen MEVLİD KANDİLİ KUTLAMA programı için emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Eyl

Okulumuz Sosyal Bilgiler Öğretmeni Safiye ERGEN yürütücülüğünde öğrencilerimizin katılımıyla gerçekleştirilen Maraş afet önlemlerinde "Kahraman" isimli eTivinning projesi kalite etiketi almıştır.Öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür eder başarılar dileriz.