KAHRAMANMARAŞ / ONİKİŞUBAT - Zeki Karakız Ortaokulu

AFAD İLK YARDIM EĞİTİMİ

2021 AFAD Yılı "Maraş Afet Önlemlerinde de kahraman" e Twinning projesi kapsamında Kahramanmaraş AFAD tarafından okulumuz ve projede yer alan diğer okulların öğretmen, öğrenci ve velilerine FAD İlk Yardım Eğitimi Semineri verildi.

ÖĞRENCİLERİMİZLE BİRLİKTE FİDAN DİKTİK

Okulumuz Sosyal Bilgiler Öğretmeni Safiye Ergen katılımıyla yürütülen "Maraş Afet Önlemlerinde de Kahraman" adlı e Twinning projesi kapsamında Okul Müdürümüz, öğretmen arkadaşlarımız ve öğrencilerimizin katılımıyla okul bahçesine fidan dikimi yapıldı.

AFET FARKINDALIK EĞİTİMİ

2021 AFAD Yılı "Maraş Afet Önlemlerinde de kahraman" e Twinning projesi kapsamında Kahramanmaraş AFAD tarafından okulumuz ve projede yer alan diğer okulların öğretmen, öğrenci ve velilerine Afet Farkındalık Eğitimi Semineri verildi.

10 KASIM ATATÜRK'Ü ANMA ETKİNLİKLERİ

Model uçak kursumuz çalışmalarına başlamıştır.

Yıl sonu semineri kapsamında müze ziyareti

İl içi isteğe bağlı yer değiştirme duyurusu

Yılsonu Resim Sergisi

Tarihçi Yazar Şevki Karabekiroğlu Okulumuzda Söyleşi Gerçekleştirdi

Nis

23 Nisan ulusal egemenlik ve çocuk bayramı coşkuyla kutlandı. Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

KAHRAMANMARAŞ´LI YAZAR VE ŞAİR NUSRET ŞAN OKULUMUZDA SÖYLEŞİ GERÇEKLEŞTİRDİ

Nis

12 Nisan 2019 tarihinde tüm öğretmenlerimizin katılımıyla 2023 vizyon sunumları ve sosyal etkinlik modül tanıtımı öğretmenler kurulunda yapıldı

Mrt

İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Çevre ve Şehircilik Müdürlüğünün katılımlarıyla Zeki Karakız Ortaokulu ve Nuri Pakdil Ortaokulunun hazırladıgı sıfır atık sergisi düzenlendi. Kullanılmayan çöpe atılacak plastik şişe karton  sut kutusu vb malzemelerin yeniden farkli sekillerde degerlendirilmesi  amaçlayan sergimiz yogun ilgi gördu

Eyl

Okulumuzda yoğun katılımlı bir aşure günü etkinliği düzenlendi. Katılımlarından dolayı değerli misafirlerimize çok teşekkür ederiz. Emeği geçen tüm öğretmenlerimize,okul idaremize ve katkılarından dolayı Hasırcıoğlu Alışveriş Merkezine şükranlarımızı sunarız.